Följande villkor gäller för beställningar via denna Återförsäljar-Portal 

1

Priserna i denna Portal visas i enlighet med era återförsäljarvillkor, dvs era nettopriser exkl moms.

2

Vid beställning via denna Portal erhålls i första hand en bekräftelse på att vi mottagit beställningen (Beställlningsbekräftelse), därefter kommer en sedvanlig Orderbekräftelse.

3

Frakt tillkommer, till er ordinarie och hos oss registrerade postadress och ort, enligt gällande återförsäljarvillkor. Fraktkostnad framgår av orderbekräftelsen. Önskas leverans till annan adress än till er ordinarie, debiteras den faktiska fraktkostnaden.

4

Om fel av något slag uppstår vid användning av denna Portal (pris, lagersaldo eller annat), kommer vi att korrigera dessa ev felaktigheter. Detta kommer att framgå på orderbekräftelsen. Om felaktigheter föreligger och orderbekräftelsen avviker mot gjord beställning i någon form, äger Återförsäljare rätt att makulera ordern. Vid makulering av order, bör detta göras skyndsam.

5

Sunwind Gylling reserverar sig vidare för direkta felaktigheter som uppstår/förekommer i Portalen, i form av priser och liknande och i så fall äger Sunwind Gylling rätt att avvisa beställning.


Accept

Som alla andra använder vi cookies